Τουριστικές Υπηρεσίες

Η TWIN NET, από το 2011, έχει ξεκινήσει σημαντικές επενδύσεις στη δημιουργία εφαρμογών τεχνολογίας και καινοτομιών για την παροχή τουριστικών υπηρεσιών που περιλαμβάνουν: μηχανές κρατήσεων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και καταλυμάτων, διαδικτυακές πύλες τουριστικού πρωτότυπου περιεχομένου, τουριστικών οδηγών σε μορφή mobile apps και καινοτόμων εφαρμογών κρατήσεων και δημιουργίας τουριστικών προτάσεων με χρήση τεχνικών μηχανικής μάθησης και τεχνητής νοημοσύνης.

Η μεγαλύτερη από αυτές (www.exploring-greece.gr) σχετίζεται με την δημιουργία μίας state-of-the-art τουριστικής διαδικτυακής εφαρμογής μέσω της οποίας ο χρήστης θα μπορεί να πλοηγηθεί στα διάφορα σημεία ενδιαφέροντος της κάθε περιοχής, να σχηματίσει τους δικούς του οδηγούς ενδιαφέροντος, να εξερευνήσει την γύρω περιοχή, να δει τα δεδομένα του στο χάρτη, να ενημερωθεί για τους χώρους εστίασης, διαμονής και διασκέδασης και να κάνει αν το επιθυμεί κράτηση διαμονής. Επιπλέον δε, να πληροφορηθεί για τα βασικά σημεία εξυπηρέτησης της κάθε περιοχής.

To περιεχόμενο του Exploring Greece, βγαίνει, ανά περιοχή, και σαν mobile application (EG Mobile), σε Android και iOS. Οι περιοχές κάλυψης ανά εφαρμογή εμφανίζονται στο www.eg-mobile.com.

Η δεύτερη αφορά στην υλοποίηση διαδικτυακής εφαρμογής για την on-line πώληση ακτοπλοικών εισιτηρίων, η οποία λειτουργεί κάτω από το domain www.digitickets.gr, η οποία συνεχώς αναβαθμίζεται και εξελίσσεται.

Η τρίτη, αφορά αφορά στην υλοποίηση διαδικτυακής εφαρμογής κρατήσεων καταλυμάτων σε συνεργασία με την διεθνή εταιρεία κρατήσεων BedsOnLine (www.bedsonline.com), η οποία λειτουργεί κάτω από το domain www.eg-booking.com, και η οποία βγήκε live τον Δεκέμβριο του 2022.

Το 2020 ξεκίνησε η επένδυση για την δημιουργία ενός mobile οδηγού για την Αθήνα, «Γνωρίστε την Αθήνα, μέσα από ένδεκα (11) διαδρομές της πόλης», βασισμένες στο πολύ τεκμηριωμένο και καλογραμμένο βιβλίο «ΑΘΗΝΑ: Ιχνηλατώντας την πόλη με οδηγό την ιστορία και τη λογοτεχνία», του εκδοτικού οίκου «Βιβλιοπωλείον της ΕΣΤΙΑΣ», των συγγραφέων Θανάση Γιοχαλά και Τόνιας Καφετζάκη. Περίληψη των διαδρομών και παρουσίασή τους μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα www.exploring-athens.gr.  Ο οδηγός θα αναρτηθεί σε Android και iOS, στα αντίστοιχα stores, εντός του 2023.

Το 2021 και στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος, ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ, εγκρίθηκε η R&D πρόταση της εταιρείας για την υλοποίηση του συστήματος κρατήσεων MyTravel. Ένα καινοτόμο σύστημα κρατήσεων, βασισμένο σε αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης, εύρεσης βέλτιστων «ταιριασμάτων» μεταξύ παρόχων τουριστικών υπηρεσιών (ξενοδόχων, καταλυμάτων κλπ) και πελατών για αυτές τις υπηρεσίες, δημιουργώντας ένα είδος best-fit δημοπρασίας. Επιπλέον, ενα δεύτερο αντικείμενο του έργου, είναι η προσαρμογή των παραπάνω αλγορίθμων με στόχο να δημιουργούν/προτείνουν έναν οδηγό τουριστικού περιεχομένου (σημεία ενδιαφέροντος, επίσκεψης, διασκέδασης, πολιτισμού, ιστορίας κλπ) προσαρμοσμένο σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις του κάθε επισκέπτη. Το έργο προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί τον Αύγουστο του 2023.

Τουριστικές
Υπηρεσίες

Ξεκινήστε ένα έργο μαζί μας!

Προγραμματίστε μια συνάντηση μαζί μας, για να συζητήσουμε μια από τις υπηρεσίες μας.

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο