Συστήματα ERP/ MRP

Η TWIN NET δραστηριοποιείται, καθετοποιημένα, στον χώρο της υλοποίησης σύνθετων ERP/MRP έργων με έμφαση στο manufacturing. Διαθέτοντας στελέχη με βαθειά τεχνογνωσία και εμπειρία από την υλοποίηση πολλών επιτυχημένων κάθετων ολοκληρωμένων ERP/MRP λύσεων στον χώρο της Βιομηχανίας και των Κατασκευών, έχει τα εχέγγυα εκείνα που της επιτρέπουν να εγγυηθεί την επιτυχή υλοποίηση σύνθετων ολοκληρωμένων βιομηχανικών λύσεων.

Οι υλοποιήσεις μας στον χώρο της Βιομηχανίας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κάθετων λύσεων (discrete & process) όπως: Επεξεργασία Μετάλλου, Επεξεργασία Χάρτου, Γραφικές Τέχνες, Χημικά, Τρόφιμα, Μεταλλικά Προιόντα, Assembly, Σκυρόδεμα & Προιόντα Σκυροδέματος κ.ά.

Οι λύσεις αυτές εστιάζουν πέραν των βασικών modules ενός ERP συστήματος σε: Σχεδιασμό Παραγωγής, Προγραμματισμό Παραγωγής, MRP I & II, Συλλογή Στοιχείων Παραγωγής, Προυπολογιστική & Απολογιστική Κοστολόγηση Παραγωγής, Προυπολογισμό και Κοστολόγηση Εργου (γιά Κατασκευαστικές) κ.ά.

To 2023, η TWIN NET, υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας μεταπώλησης με την εταιρεία ΕΠΟΠΤΕΙΑ Ι.Κ.Ε., για την προώθηση και υλοποίηση του λογισμικού της ΕΠΟΠΤΕΙΑ, Epoptia MES. Πρόκειται για ένα καινοτόμο λογισμικό που επιτρέπει την ιχνηλασιμότητα, παρακολούθηση και έλεγχο της παραγωγικής διαδικασίας σε πραγματικό χρόνο με πλήρη ολοκλήρωση με το ERP σύστημα του τελικού πελάτη.

Ξεκινήστε ένα έργο μαζί μας!

Προγραμματίστε μια συνάντηση μαζί μας, για να συζητήσουμε μια από τις υπηρεσίες μας.

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο