Τουριστικές Υπηρεσίες

Η TWIN NET, από το 2011, έχει ξεκινήσει σημαντικές επενδύσεις στη δημιουργία διαδικτυακών εφαρμογών παροχής τουριστικών υπηρεσιών. Η μεγαλύτερη από αυτές (www.exploring-greece.gr) σχετίζεται με την δημιουργία μίας state-of-the-art τουριστικής διαδικτυακής εφαρμογής μέσω της οποίας ο χρήστης θα μπορεί να πλοηγηθεί στα διάφορα σημεία ενδιαφέροντος της κάθε περιοχής, να σχηματίσει τους δικούς του οδηγούς ενδιαφέροντος, να εξερευνήσει την γύρω περιοχή, να δει τα δεδομένα του στο χάρτη, να ενημερωθεί για τους χώρους εστίασης, διαμονής και διασκέδασης και να κάνει αν το επιθυμεί κράτηση διαμονής. Επιπλέον δε, να πληροφορηθεί για τα βασικά σημεία εξυπηρέτησης της κάθε περιοχής.

Από το καλοκαίρι του 2015 το περιεχόμενο του Exploring Greece, βγαίνει, ανά περιοχή, και σαν mobile application (EG Mobile), σε Android και iOS. Οι περιοχές κάλυψης ανά εφαρμογή εμφανίζονται στο www.eg-mobile.com.
Η δεύτερη αφορά στην υλοποίηση διαδικτυακής εφαρμογής για την πώληση ακτοπλοικών εισιτηρίων, η οποία λειτουργεί κάτω από το domain www.digitickets.gr, από τα μέσα του 2013.
Η τρίτη, και εξίσου σημαντική, αφορά στην κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος www.greekcreations.gr με σκοπό την προβολή και προώθηση παραδοσιακών προιόντων Ελληνικής γης διαφόρων παραγωγών.

Για το 2019 – 2020 προγραμματίζεται η υλοποίηση διαδικτυακής εφαρμογής κρατήσεων καταλυμάτων, σε συνεργασία με την Bedsonline.

Από τον Δεκέμβριο του 2015 η TWIN NET διαθέτει και επίσημη άδεια του ΕΟΤ, σαν τουριστικό γραφείο, με κωδικό ΜΗΤΕ 0259Ε60000501901.