Ιστότοποι

websites

Η TWIN NET, δύναται να αναλάβει την ευθύνη του Εργου της υλοποίησης του ιστοτόπου της εταιρείας σας. Η υλοποίηση βασίζεται στα  ισχυρά δυναμικά frameworks των  Joomla CMS/WordPress CMS. Οι υλοποιούμενες ιστοσελίδες είναι πολυγλωσσικές και fully responsive έτσι ώστε να εμφανίζονται σωστά σε κάθε είδους συσκευή (Desktop, Tablet ή Smart Phone). Επιπλέον, πληρούν τις προδιαγραφές προσβασιμότητας για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), σύμφωνα με τα πρότυπα W3C επιπέδου 2Α. Το τελευταίο είναι προαπαιτούμενα για υλοποιήσεις οι οποίες εντάσσονται σε συγχρηματοδοτούμενα κοινοτικά επενδυτικά έργα.

Η γραφιστική σχεδίαση και υποστήριξη του ιστοτόπου μπορεί να υλοποιηθεί είτε από την TWIN Net είτε από γραφίστα της επιλογής του πελάτη.

Στα πλαίσια της υλοποίησης η TWIN NET μπορεί νά αναλάβει την κατασκευή ειδικών απαιτήσεων του πελάτη ως προς την εμφάνιση συγκεκριμένης πληροφορίας στον ιστότοπο ή την διασύνδεσή του με συστήματα τρίτων κατασκευαστών.

Η λύση που προσφέρει η TWIN NET για τη λειτουργία του ιστοτόπου σας περιλαμβάνει και την εγκατάσταση και διαχείριση του (Hosting) σε Dedicated Server της Εταιρείας μας.  Ο τρόπος αυτός προσφέρει ευελιξία, χαμηλότερα κόστη, μεγάλη διαθεσιμότητα (ελέγχεται σε περίοδο 24×7), μεγάλο bandwidth και κυρίως ασφάλεια.

Σε περίπτωση που επιθυμεί, ο Πελάτης μπορεί να έχει το δικό του ανάλογο configuration, και η TWIN NET  αναλαμβάνει την εγκατάσταση και διαμόρφωση του κατάλληλου περιβάλλοντος. Στο hosting προαιρετικά περιλαμβάνεται και η υποστήριξη για δημιουργία e-mail accounts με δυνατότητα web mail.

Για να εμφανισθεί ο ιστότοπος κάτω από δικό σας domain name, θα πρέπει να εγγράψετε το domain name που επιθυμείτε και είναι διαθέσιμο σε έναν από τους παροχείς υπηρεσιών internet και να ζητήσετε να γίνει  αλλαγή των named servers που θα σας δοθούν από τον παροχέα, σε αυτούς τους οποίους θα σας υποδείξουμε.