Εταιρεία

Ποιοι είμαστε

Η TWIN NET Πληροφοριακά Συστήματα Μον/πη Ε.Π.Ε., ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2004 με σκοπό την ανάπτυξη & υλοποίηση λύσεων πληροφορικής καθώς και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών που θα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των πληροφοριακών αναγκών μιάς επιχείρησης ή ενός οργανισμού.

Η αποστολή μας

Με έντονα πελατοκεντρική νοοτροπία, η TWIN NET δίνει λύσεις στην επιχειρησιακή ανάγκη του κάθε Πελάτη κατανοώντας σε βάθος τις ανάγκες του, και χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της πληροφορικής ως μέσον και όχι ως αυτοσκοπό της τελικής λύσεως.

Τι κάνουμε

Η 6-D Διαδικασία Μας

01.

Discover

Ανακάλυψη αναγκών πελάτη που στηρίζεται στην μακρόχρονη εμπειρία μας στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής για τις ανάγκες των επιχειρήσεων και στις δυνατότητες που κάθε φορά δίνει η νέα τεχνολογία στην ανάπτυξη των λύσεων αυτών.

02.

Define

Με βάση τις ανάγκες που ανακαλύπτουμε οριοθετούμε το προϊόν ή την υπηρεσία που θέλουμε να αναπτύξουμε για την ικανοποίηση των αναγκών αυτών.

03.

Design

Για το νέο προϊόν/υπηρεσία καθορίζονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα οριοθετήσουν την λειτουργικότητά του και σχεδιάζεται το Data Model, το Data Flow το User Interface και το User Experience.

04.

Develop

Με βάση τα τεχνικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά όπως αυτά έχουν αποτυπωθεί στο Functional Specification Document του νέου προϊόντος/υπηρεσίας ξεκινά η ανάπτυξη του σε επαναληπτικούς κύκλους (ανάπτυξη – έλεγχος – βελτιώσεις) μέχρι το τελικό προϊόν να θεωρηθεί ώριμο για βγεί σε πιλοτική λειτουργία.

05.

Deploy

Το τελικό προϊόν/υπηρεσία εγκαθίσταται στο τελικό του περιβάλλον, συνδέεται αν απαιτείται με άλλα συστήματα, και γίνεται το data migration με έλεγχο των τελικών λειτουργιών.

06.

Deliver

Το τελικό προϊόν/υπηρεσία μπαίνει σε πραγματική λειτουργία (Go-Live) και ξεκινά η περίοδος της υποστήριξής του, της συντήρησης του, και των νέων εκδόσεων.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Ανάπτυξη λύσεων B2B, B2C e-shops, προσθέτων (plugins), ιστοσελίδων (websites) και mobile applications

Ανάπτυξη & υλοποίηση λύσεων επιχειρηματικής Ευφυΐας – BI

Υλοποίηση λύσεων ERP/ CRM

Ανάπτυξη & υλοποίηση λύσεων συλλογής στοιχείων παραγωγής

Ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών λογισμικού κατά παραγγελία

Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών πληροφορικής

Σύνταξη και διαχείριση φακέλων επενδυτικών σχεδίων – ΕΣΠΑ

Τουριστικές Τεχνολογικές Υπηρεσίες

R & D σε ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων και εφαρμογών πληροφορικής

Ξεκινήστε ένα έργο μαζί μας!

Προγραμματίστε μια συνάντηση μαζί μας, για να συζητήσουμε μια από τις υπηρεσίες μας.

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο